Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek kata çıkmak

Rüyada yüksek kata çıkmak

Rüyada yüksek kata çıkmak hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek kata çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmek veya sizi mutlu edecek seyahatler yapmak ajandanızda yer alabilir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına delalet eder.

Rüyada yüksek kata çıkmak iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek kata taşınmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek katlı eve taşınmak üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek katta olduğunu görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek katta oturmak çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, sorunların biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik, beraberlik, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı apartman görmek kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments