Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek katta olduğunu görmek

Rüyada yüksek katta olduğunu görmek

Rüyada yüksek katta olduğunu görmek hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katta olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda faydasını görebileceğiniz bilgiler elde edebilirsiniz.

Rüyada yüksek kata çıkmak dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, sevinç ve sürura inanılır.

Rüyada yüksek katlı binalar görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada yüksek katta olduğunu görmek verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek katlı bina görmek ofisteki ağız tadının kaçacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek kata taşınmak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işarettir.

Rüyada asansörle yüksek katlara çıkmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek kattan düşmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, maddi zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek katlı binaya çıkmak gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments