Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada direğe tırmanmak

Rüyada direğe tırmanmak

Rüyada direğe tırmanmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada direğe tırmanmak gördüyseniz:

  • Herkesle iyi ilişkiler kurabiliyorsunuz.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada direğe tırmanmak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine yorulur.

Rüyada beyaz direk görmek strese gireceğine, gergin olacağına, ele güne muhtaç olacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada demir direk görmek aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada trafo direği görmek çok hayırlı haberler alacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada elektrik direği görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi direği görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına delalettir.

Rüyada direk dikmek alım gücünün artmasına, verimin her geçen gün artacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments