Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağları görmek

Rüyada yüksek dağları görmek

Rüyada yüksek dağları görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağları gördüyseniz:

  • Her durumda zararlı etki alanından uzaktasınız.

Rüyada yüksek dağda olmak sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, aileyle iş yapmayacağına, onu uyaracağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına inanılır.

Rüyada yüksek dağdan düşmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, istenmeyen bir yolculuğa yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan inmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments