Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağdan düşmek

Rüyada yüksek dağdan düşmek

Rüyada yüksek dağdan düşmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, üzgün ve hasta olacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık yer veya kişileri ziyaretler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek dağdan düşmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine yorulur.

Rüyada dağa tırmanırken düşmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan aşağı düşmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Rüyada dağdan düşmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, iyi haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dağda düşmek çok iyi sonuçlar vereceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağdan denize düşmek rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine delalettir.

Rüyada dağdan suya düşmek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına delalet eder.

Rüyada karlı dağdan düşmek rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments