Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek dağa çıkmak

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kendisine şifa olacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, iflas edeceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya kurumsal şirketlerle bağlantılı işlerde gecikmeler yaşanabilir.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine işarettir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalet eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak her geçen gün başarılarının artacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağda kar görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan inmek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments