Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağdan inmek

Rüyada yüksek dağdan inmek

Rüyada yüksek dağdan inmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, tüm kederinin uçup gideceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan inmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size oldukça mantıksız görünen adımlar atma veya açıklamalar yapma eğiliminde olabilirler.

Rüyada yüksek bir dağdan inmek tartışmaların sonlandırılacağına, tartışma yaşayacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına işarettir.

Rüyada yüksek dağdan inmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine yorulur.

Rüyada dağdan iple inmek evlilik yolunda bir adım atılacağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dağa çıkıp inmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, elinin bolluk göreceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada dağdan kayarak inmek rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada dağdan inmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada dağa tırmanmak ve inmek rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada dağdan koşarak inmek başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments