Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatli hareket etmeli, gerçekleri göründüğü veya aktarıldığı gibi değil, olduğu şekilde görmek için gayret sarf etmelisiniz.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayal gibi bir hayat yaşayacağına, maddi varlığının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak çok büyük mutluluklar duyacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, çok iyi işler yapılacağına inanılır.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, atılan adımların zarar vereceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, kişinin fena halde yanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek dağa tırmanmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, çok para kazanılacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağdan düşmek sayılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağda kar görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments