Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek işinde bol kazanç elde edeceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi yapmak istemediğiniz şeyler için zorlayan ya da yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yüksek bir dağ görmek yapılan ahlaksız davranışlara, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, ödeme güçlü çekeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir dağda olmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, iyi geçiminin biteceğine delalet eder.

Rüyada yüksek dağda kar görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak stresli bir ortama gireceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan inmek kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ticari faaliyetlerinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağda ev görmek borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, işlerinde aksama olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments