Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir dağa çıkmak

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı planların değiştirilmesi mümkün olmasa da, diğerlerinin birbirinden çok farklı ya da imkansız gibi görünen istek veya ihtiyaçlarını yerine getirmek size düşüyor olabilir.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak mülkiyetinin de artacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine rivayet eder.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak para biriktirebileceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak kötü kişilerden uzak durulacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak çok büyük çaba sarfedeceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, işlerin kara geçeceğine, rahat bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada yüksek dağda kar görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Rüyada yüksek dağ görmek yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek karlı dağ görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments