Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağda yürümek

Rüyada yüksek dağda yürümek

Rüyada yüksek dağda yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek dağda yürümek gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek dağda yürümek stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, güvensizlik duymaya işaret eder.

Rüyada yüksek dağda ev görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına, büyük çaba sarfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek dağa çıkmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağda olmak herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, daima afiyette olacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek dağdan bakmak yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağları görmek daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments