Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağda ev görmek

Rüyada yüksek dağda ev görmek

Rüyada yüksek dağda ev görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağda ev gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada yüksek dağda ev görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek dağ görmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, işinde profesyonel kimse olacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, faydalı şeyler yapacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına alamet eder.

Rüyada yeşil yüksek dağ görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağ görmek deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek dağda oturmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments