Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağdan bakmak

Rüyada yüksek dağdan bakmak

Rüyada yüksek dağdan bakmak kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, büyük bir işe kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek dağdan bakmak gördüyseniz:

  • Ev yaşamınızda insanlar sizden uzaklaşmak isteyebilir.

Rüyada yüksek dağdan bakmak maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, servet sahibi olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada dağdan denize bakmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine işaret eder.

Rüyada dağdan aşağı bakmak kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dağlara bakmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine yorulur.

Rüyada dağın tepesinden bakmak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada insanlara yüksekten bakmak düşmanlarına da dost olacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işarettir.

Rüyada yüksek binanın balkonundan bakmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, büyük borçların altında ezileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek pencereden bakmak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments