Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, bol nimete kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Bazı hatalar için fazla geç kalmadığınızı da bilin.

Rüyada yüksek bir dağın tepesine çıkmak sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, anne babayla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kendisiyle de gururlanacağına, kafasının rahat olacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada dağın tepesinde bulunmak başarılı olacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dağın tepesine tırmanmak bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada dağ tepe görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek işlerinin büyüyeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine ve ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada dağ tepesine çıkmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada bir dağın tepesinde olmak tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments