Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek dağ görmek

Rüyada çok yüksek dağ görmek

Rüyada çok yüksek dağ görmek konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek dağ gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya iş hayatınızda gerekli konuşmaların yapılabilmesi için ortam hazırlayabilirsiniz.

Rüyada yüksek dağın tepesinde olmak herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir dağda olduğunu görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir dağa çıkmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına işarettir.

Rüyada yüksek dağlarda gezmek hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir dağa çıkmak rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Rüyada yüksek dağlara çıkmak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek dağda olmak iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına delalettir.

Rüyada yüksek dağda kar görmek yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments