Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden inememek

Rüyada yüksek bir yerden inememek

Rüyada yüksek bir yerden inememek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine, ününün çoğalacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden inememek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Rüyada yüksek bir yerden inememek hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada yüksek yerden inememek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan inememek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, hayırlı ve güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak eğlenceli günler geçireceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments