Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yükseğe çıkıp inememek

Rüyada yükseğe çıkıp inememek

Rüyada yükseğe çıkıp inememek ün ve itibar sahibi olacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek gördüyseniz:

  • Maddi konularda beklediğinizi bulamayabilirsiniz.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, ağız tadının bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, yakında işlerinin aksayacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, paraya ve mala kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek yarasını saracağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine delalettir.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına inanılır.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp inmek uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments