Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine ve mutlu olacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek tartışmalı durumların sona ereceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına alamet eder.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek hayallerini gerçekleştirmek için beklediği önemli ve büyük fırsatlar yakalayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkıp inememek aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet eder.

Rüyada yükseklere çıkıp inmek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına delalettir.

Rüyada yükseğe çıkıp indiğini görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada yükseğe çıkıp korkmak önünü açacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, mal ve para biriktireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments