Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bi yerde oturmak

Rüyada yüksek bi yerde oturmak

Rüyada yüksek bi yerde oturmak kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, huzursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak gördüyseniz:

  • Nerede olursanız olun gerek işinizde gerekse başka bir ortamda kendinizi epey huzurlu hissedeceksiniz.Bundan istifade ederek başınızı ağrıtan sorunları çözmek için herekete geçin.

Rüyada yüksek bir yerde oturduğunu görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bi yerde oturmak maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde oturmak acıların ve gözyaşının dineceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına, çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına yorulur.

Rüyada çok yüksek bir yerde oturmak çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerde oturduğunu görmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerde oturmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde oturmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir yerde oturduğunu görmek üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments