Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden inememek

Rüyada yüksek yerden inememek

Rüyada yüksek yerden inememek anne baba dualarının alınacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerden inememek gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konuların yerli yerine oturması için çaba göstermek yerine, dikkatinizi yeni şeylere çevirmenizde fayda var.

Rüyada yüksek yerden inememek kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden inememek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, mal ve para sahibi olacağına, kişinin her türlü zenginliğine yorulur.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binadan inememek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bi yerden atlamak aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments