Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binadan inememek

Rüyada yüksek binadan inememek

Rüyada yüksek binadan inememek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan inememek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik planlarınız konusunda daha rahat hissetmenizi sağlamak için, evle ilgili bazı konuların dikkatle ele alınması gerekiyor olabilir.

Rüyada yüksek binadan inememek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalettir.

Rüyada yükseğe çıkıp inememek maddi olarak güç kaybedeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere çıkıp inememek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerden inememek iş projelerinin gerçek olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, ömür boyu süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inememek kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, içine fesat düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir bina çıkmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments