Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden geçmek

Rüyada yüksek bir yerden geçmek

Rüyada yüksek bir yerden geçmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, refaha erişileceğine, kötü haberler alacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken büyük bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada yüksek yerden geçmek yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına, imkânların günden güne azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden geçmek ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine alamet eder.

Rüyada zor bir yerden geçmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada bir yerden bir yere geçmek hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine inanılır.

Rüyada karanlık yerden geçmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine tabir olunur.

Rüyada daracık bir yerden geçmek solan yüzünün güleceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments