Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden bir yere geçmek

Rüyada bir yerden bir yere geçmek

Rüyada bir yerden bir yere geçmek yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, atılıma geçeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden bir yere geçmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizden oluşan bir liste yapmanızda fayda var.

Rüyada bir yerden bir yere geçmek neşesini ve ağız tadını yitireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden geçmek aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu yerden geçmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada bir yerden geçmek kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir yerden geçmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok dar yerden geçmek kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, sorunların elbirliği ile aşılacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada zor bir yerden geçmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, bütçesinin daralacağına delalettir.

Rüyada karanlık yerden geçmek ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, kazanç kapılarının kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments