Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden geçmek

Rüyada yüksek yerden geçmek

Rüyada yüksek yerden geçmek hatalarını düzelteceğine, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, istediği herşeye ulaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden geçmek gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan biri kendisini aramanızı bekliyor.

Rüyada yüksek yerden geçmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden geçmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, eğer rüyayı gören kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Rüyada dar bir yerden geçmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, kurulu düzenin yıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada daracık bir yerden geçmek iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerin biteceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işarettir.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden bir yere geçmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada zor bir yerden geçmek konferans ve seminerlere katılacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok dar yerden geçmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments