Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık yerden geçmek

Rüyada karanlık yerden geçmek

Rüyada karanlık yerden geçmek kötü günler yaşanacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, hanesine bolluk geleceğine ve geçiminin kolaylaşacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık yerden geçmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada karanlık yerden geçmek emellere ulaşılacağına, gelirinin sürekli olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına işarettir.

Rüyada karanlık yollardan geçmek çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına işaret eder.

Rüyada karanlık yoldan geçmek dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine işarettir.

Rüyada karanlık tünelden geçmek işsiz ve ekmeksiz kalacağına, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada karanlıktan geçmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına inanılır.

Rüyada karanlık sokaktan geçmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada karanlık yerde oturmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments