Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada daracık bir yerden geçmek

Rüyada daracık bir yerden geçmek

Rüyada daracık bir yerden geçmek hayatının karışacağına, önünün açık olacağına, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalettir.

Rüyada daracık bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Ani bir başlangıç yapma düşüncesi sizi heyacanlandırabilir.

Rüyada daracık bir yerden geçmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dar yerden geçmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden geçmek kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok dar bir yerden geçmek başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu yerden geçmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerden geçmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına işaret eder.

Rüyada dar bir yerden geçmek işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına yorulur.

Rüyada dar bir yerden sürünerek geçmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments