Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor bir yerden geçmek

Rüyada zor bir yerden geçmek

Rüyada zor bir yerden geçmek kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine işaret eder.

Rüyada zor bir yerden geçmek gördüyseniz:

  • Kalıcı bir ilişki veya iş çıkabilir.

Rüyada zor bir yerden geçmek hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına delalet eder.

Rüyada zorlu yollardan geçmek kırgınlıkların sona ereceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zor bir yoldan geçmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada zor yollardan geçmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada köprüden zor geçmek işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada zor yerlerden geçmek işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada zorlu yoldan geçmek imkânlarının çoğalacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden geçmek yokluğa, darlığa düşeceğine, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments