Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kurulu düzeni olacağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, hayallerine ulaşacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek gördüyseniz:

  • Başka insanlar sizi olumsuz etkiliyor.

Rüyada yüksek bir yerden düşüp ölmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına delalet eder.

Rüyada başkasının yüksek bir yerden düştüğünü görmek bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kişinin içinin daralacağına işarettir.

Rüyada başkasının yüksek yerden düştüğünü görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments