Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, tartışmaların son bulacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü gördüyseniz:

  • Yatırımını önceden yaptığınız şeylerin karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada çocuğunun yüksek bir yerden düştüğünü görmek sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, çok kötü günler geçireceğine, böylelikle yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine ve iyi noktalara ulaşacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden birinin düştüğünü görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments