Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, insanlardan uzaklaşacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, kazancının sürekli artacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak gördüyseniz:

  • Telefon numaralarınızı veya bilgisayar dosyalarınızı yedeklemenizde fayda vardır.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksekten balık tutmak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak problemleri teker teker çözeceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, rahatın ve konforun geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işarettir.

Rüyada yüksek yerden denize atlamak yanlış işlere girileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yerde olmak yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak yeni çalışmalara girişileceğine, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments