Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yüksek bir yerde olmak

Rüyada çok yüksek bir yerde olmak

Rüyada çok yüksek bir yerde olmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Belli bir durum ya da müdahale, tarzınızda veya yöntemlerinizde dalgalanmalara neden olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden uçmak hata ve günah işlemekten uzak duracağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden kaymak olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini çok yüksek bir yerde görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken tutunmak hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yerden bakmak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, durulacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada birinin yüksek bi yerden düştüğünü görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments