Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde sallanmak

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, harcama gücünün artacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak gördüyseniz:

  • Karşıt cinsten birisi sizi atlatabilir veya aldatabilir.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerde sallanmak insanların birbirine kenetleneceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalettir.

Rüyada bir yerden sallanmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekte salıncakta sallanmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada yükseklerde sallanmak ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten sallanmak ardından yeni bir işe gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet eder.

Rüyada yüksekte sallanmak özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, kudret ve destek olacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerde olduğunu görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nursel

Rüyamda abim bana yüksek bir yere salıncak kurup gitti halamın oğlu orda oturuyor ben salıncağa bindim salanmaya başladım çok güzel ve çok keyifliydi ne anlama geliyor teşekkür ederim hocam