Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkabilecek bilgi veya bilgiler planlarınızı ya da bakış açınızı değiştirmenize neden olabilir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada bir yerde mahsur kalmak helal rızıklara kavuşulacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, tutulan yolun isabetli olacağına delalettir.

Rüyada yüksekte mahsur kalmak dertlerin çözüme kavuşacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine delalettir.

Rüyada adada mahsur kalmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada uçurumda mahsur kalmak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evde mahsur kalmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dağda mahsur kalmak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, nazara geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments