Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak şansın açılacağına, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı da ihmal etmemenizde fayda var.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak rüya sahibinin şansının açılacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde asılı kalmak iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına, geri planda kalacağına delalettir.

Rüyada bir yerde asılı kalmak insanlarla karşı karşıya geleceğine, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine delalet eder.

Rüyada yüksekte asılı kalmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, ona emek vereceğine, sorunlarını aşacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek yerde kalmak uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde mahsur kalmak maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine delalettir.

Rüyada yüksek yerde mahsur kalmak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yerde kalmak şansının ve bahtının daima açıkolacağına, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments