Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten balık tutmak

Rüyada yüksekten balık tutmak

Rüyada yüksekten balık tutmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, muradının gerçekleşeceğine, hasta ve üzgün olacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten balık tutmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları hakkında konuşmak yerine, neler yaptığınıza odaklanmalısınız.

Rüyada yüksek bir yerden balık tutmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada yüksekten balık tutmak kişinin yaşamının değişeceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, güven kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşeni tutmak kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, yeni iş fırsatları yakalayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına delalettir.

Rüyada yüksekten düşen birini tutmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balığı elinde tutmak iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sürü balık tutmak sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, şansın çalışmaya başlayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada biriyle balık tutmak atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada denize balık tutmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kolaylıklara kavuşacağına, manevi olarak da yıpranacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments