Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, iyi günler yaşayacağına, istediği projeleri yapamayacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Her tür aksilik olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına inanılır.

Rüyada yüksek yerden inmeye çalışmak hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, başarılı çalışmalara ortak olunacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan inmeye çalışmak engel tanımayan biri olacağına, büyük bir projeye girileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Rüyada uçurumdan inmeye çalışmak maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenden inmeye çalışmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada çatıdan inmeye çalışmak mutluluk verici olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yüksekten inmeye korkmak üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada inme inmek dertlerinin sona ereceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments