Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten aşağıya düşmek

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, zor zamanların geride kalacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, kötü işlere girmeyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına yorulur.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek gördüyseniz:

  • Evden para kazanmanın yolarını bulabilir veya maddi gelirlerinizi arttırmanıza yardımı olabilecek konularda yeni eğitimler alabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya düşmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada yüksekten aşağıya düşmek hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, yüksek moralli olacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı düşmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada çatıdan aşağıya düşmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada apartmandan aşağı düşmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, iş kaybı yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan aşağı düşmek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asansörden aşağı düşmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments