Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı göstererek, olumlu yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir yerden aşağı inmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, suçlamalardan aklanılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, yollarını ayıracağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına delalet eder.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, alim insanlardan sayılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten aşağı inmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, hayırlı bir işe adım atılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments