Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak gördüyseniz:

  • İkna için, tekliflerinizi yenileyebilir, örneklerinizi çeşitlendirebilir veya yöntemlerinizi süsleyebilirsiniz.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, başarı kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada bir yerden aşağı kaymak yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmeye çalışmak sıkıntıların zamanla çözüleceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya inmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı bakmak yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden aşağıya bakmak büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, ilk etapta durumu kaldıramayacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağıya inmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments