Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden aşağı kaymak

Rüyada bir yerden aşağı kaymak

Rüyada bir yerden aşağı kaymak yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, kazanca kavuşacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, sürekli tartışacağına, borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine alamet eder.

Rüyada bir yerden aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Umulmadık paralar gelebilir.Aklınızı kullanarak başkalarının farkedemediği fırsatları görüp, iyi değerlendirebilirsiniz.

Rüyada bir yerden aşağı kaymak yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı kaymak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada dağdan aşağıya kaymak sorunların çözüme kavuşacağına, arzuların gerçekleşeceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak daha fazla dünya malı sahibi olacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada aşağı doğru kaymak iş hayatınızda kayıplar yaşayacağınıza ve evinizdeki rızkın azalacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada karda aşağı kaymak bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, bazı başka desteklere kavuşacağına, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tepeden aşağı kaymak çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayır aşağı kaymak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, mal mülk kazanacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments