Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerde yürümek

Rüyada yüksek bir yerde yürümek

Rüyada yüksek bir yerde yürümek yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, ticaretinin açılacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya alamet eder.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek gördüyseniz:

  • Sert tepkiler verseniz de, dürüstlüğü elden bırakmamalısınız.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, işlerinde kara geçeceğine, çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden rüya sahibinin asla dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek yerde yürümek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden yürümek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden aşağı inmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, üzüleceğine ve ağlayacağına, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden iple inmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments