Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden yürümek

Rüyada yüksek bir yerden yürümek

Rüyada yüksek bir yerden yürümek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek hayalkırıklıklarının giderileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden yürümek sorunlarının ve borçlarının çoğalacağına, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yerde yürümek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, onlara doyasıya sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden merdivenle inmek bekarlar için mutlu bir karşılaşma, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerde asılı kalmak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerden tutunmak kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, başarıya ulaşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments