Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerden yürümek

Rüyada yüksek yerden yürümek

Rüyada yüksek yerden yürümek parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden yürümek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık tabanlı bir iş birliği veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek yeni girişimlerin yolunu açabilir.

Rüyada yüksek yerden yürümek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerde yürümek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek önünde güzel ve başarılı günler olacağına, onlara değer vereceğine, elinin darda kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabayla yüksek bir yerden düşmek işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bi yerde olmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, o kişiye zararının dokunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir yerden bağırmak bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments