Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir yerden çıkmak

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına, çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak gördüyseniz:

  • Çok iyi düşünmelisiniz.

Rüyada yüksek yerde çıkmak isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir yerden çıkmak kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden çıkmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden baktığını görmek askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, yalnız hissetmeye delalet eder.

Rüyada kendini yüksek bir yerde görmek sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments