Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yerde yürümek

Rüyada yüksek yerde yürümek

Rüyada yüksek yerde yürümek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, huyu ve karakteri ile kişiyi derinden etkileyecek bir bayanın karşısına çıkacağına, ondan faydalanacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerde yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda güç gösterilerinden kaçınmakta fayda var.

Rüyada yerden yüksekte yürümek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, aile içindeki huzurun kaçacağına işarettir.

Rüyada yüksek yerde yürümek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sorunların bir bir çözüleceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Rüyada yüksek yerden yürümek ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, bazı adımlar atacağına, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden uçmak yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Rüyada çok yüksek bi yerde olmak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek bir yerde durmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments