Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden yüksekte yürümek

Rüyada yerden yüksekte yürümek

Rüyada yerden yüksekte yürümek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yerden yüksekte yürümek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ilişkileriniz ilgi alanlarınızı genişletmenize yardım edebilir.

Rüyada yüksek bir yerde yürümek daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, dinde tartışmaya yorulur.

Rüyada yüksek yerde yürümek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden yürümek iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden yüksekte yürümek bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek yerden yürümek teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden sallanmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden indiğini görmek manevi anlamda da huzur içinde olacağına, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yerden kaymak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, belalardan korunacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments