Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir tırmanmak

Rüyada yüksek bir tırmanmak

Rüyada yüksek bir tırmanmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, neşe ve sevinç içinde olacağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek bir tırmanmak gördüyseniz:

  • İstekleriniz konusunda ısrarcı veya dominant olabilir ya da etrafta çevreye emirler veriyor havası yaratabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek kayalara tırmanmak eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yüksek yere tırmanmak kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir dağa tırmanmak işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek direğe tırmanmak güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments