Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek yere tırmanmak

Rüyada yüksek yere tırmanmak

Rüyada yüksek yere tırmanmak çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada yüksek yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizle ilgili haberler karşısında düşüncelerinizde değişiklik meydana gelebilir.

Rüyada yüksek yerlere tırmanmak işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak insanlara yardım edeceğine, mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yüksek yere tırmanmak bir süre iş bulmakta zorlanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak borcunun da hafifleyeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, kişinin iyi hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada yükseklere tırmanmak bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, kısmetinin kapanacağına, aile hayatının çok daha mutlu bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak rüya sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments