Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, aradığı huzuru ve mutluluğu yaşayacağına, sevdiği insana kavuşacağına inanılır.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, yeni planlar yapacağına, üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bir binaya tırmanmak bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina tırmanmak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan tırmanmak ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada binaya tırmandığını görmek vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, anne baba duasının alınacağına, nitelik ve farklılık geleceğine inanılır.

Rüyada binaya tırmanmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine, herkesin önünde olacağına delalettir.

Rüyada binalara tırmanmak uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, refah düzeyinin düşeceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments