Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, iş hayatı ile ilgili çok hayırlı gelişmeler ile bir şekilde sorunlarının her geçen gün daha kolay bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin üzerine kurulu olan taraftan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına delalettir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada düz duvara tırmanmak fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada duvara tırmanmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada cami duvarına tırmanmak atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, onların kıymetini bileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak duvara tırmanmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada evin duvarına tırmanmak evleneceğinize, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, işinde çok büyük bereket göreceğine yorulur.

Rüyada duvar tırmanmak yüzünün hep güleceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments